måndag, maj 22, 2006

Vecka 21

Nu är vi alla tillbaka i skolan. Det var härligt att träffa er alla. Välkomna. Denna vecka är kort, enbart 2½ skoldagar. Men vi kämpar på och lär oss hela tiden, lärande pågår.

Engelska, The Revenge
Engelska läxa tills i morgon tisdag. Du skall läsa innantill högt texten tio gånger. Klicka på länken och läs med mig. Jag läser några ord i taget, lämnar en lucka, du läser efter mig tills du är säker på uttalet. Testa och se hur bra det fungerar för dig! Här är länken.

Du har också i läxa att göra övningen på sidan 30, fyll i rätt form av verbet i presens (nutid). Kom ihåg att lägga till ett -s om det är tredje person, t.ex Mina (she) hopes. Det kommer säkert att gå bra för du har ju tränat i skolan på Multigram.

Orientering för 8:or
Alla våra 8:or orienterar på onsdag. Eleverna har fått information idag på idrottslektionen.

Övrigt skolarbete
Vi fortsätter våra arbeten i svenska, no, ma och so. Just nu är det mest individuellt arbete och att vi befäster de kunskaper vi lärt under året.

IUP
Alla har inte ännu lämnat elevens IUP (individuella utvecklingsplan) signerat av vårdnadshavare åter till skolan. Har du frågor angående IUP ring till klassen på telefon 508 24 165.

Ha det bra! /Hellen

Inga kommentarer: