måndag, maj 08, 2006

vecka 19

Nu har sommaren kommit!

PRAO

Våra elever i år 8 på Bredängsskolan är på prao. Vi har hälsat på hos er alla och ni verkar trivas på era praoplatser och göra nytta.

NY REKTOR

Vår nya rektor, Anna-Lena Jerkander, började idag. Jag hoppas att hon känner sig välkommen av oss, personal, elever och föräldrar.

TEATER

Eleverna i år 9 skall på teater på onsdag 2006-05-10. Vi skall se pjäsen, "I skuggan av Hamlet", på Dramaten. Vi samlas utanför pressbyrån klockan 9.50 på onsdagen. Vi äter ingen lunch i skolan så medtag matsäck! Pjäsen är ca 1½ h lång. Skolan börjar som vanligt klockan 8.10.

9:ornas klassresa

På onsdag 10/5 denna vecka är det också föräldramöte inför 9:ornas klassresa. I skrivande stund är jag osäker vilken tid föräldramötet är? Eleverna kommer att veta det i morgon tisdag och anteckna det i loggboken. Välkommen!

ORIENTERING I ÅR 9

På fredag 2006-05-12 orienterar våra 9:or. Vi åker från skolan, Raija följer med, klockan 9.10 till Slussen. Vid Slussen byter vi till buss 401 mot Hellasgården. Bussen går från Slussen klockan 10.06. Medtag matsäck, lämpliga kläder och skor. Eleverna har inga vanliga lektioner på fredag.

Ha det gott i värmen och njut av våren/Hellen

1 kommentar:

linde sa...

Jag måste bara berätta att teaterupplevelsen på Dramaten var magnifik, om ni har möjlighet rekommenderar vi er att gå och se pjäsen "I skuggan av Hamlet"
/Hellen