söndag, maj 14, 2006

Vecka 20

16 skoldagar kvar

Tiden rinner iväg och ute är det försommargrönt, grönare och grönast. Denhär veckan är våra 8:or åter i skolan. Hoppas att ni har haft en lärorik prao. Nu, denna vecka, är 9:orna på prao. Vecka 21 är hela klassen i skolan.

Våga mötas

8:orna deltar i "våga mötas" projektet på tisdag och onsdag, 16,17/5. Det är ett samarbetsprojekt med Mälarhöjdsskolan. Eleverna tränar samarbete och har kul ihop. Det kan kännas litet pirrigt till en början men det släpper när man väl lär känna varandra.

I sagans värld

Bredängsskolans 7:or skall gå på teater och se "I sagans värld" på onsdag. Samling klockan 8.00 på onsdag den 17/5 utanför pressbyrån i Bredäng.

Individuella studier

Nu när klassen fortfarande är decimerad arbetar vi på i våra övningsböcker i matte och engelska. På svenska timmarna skriver vi, läser och lyssnar. Om ni har foton, bilder eller saker som passar till era minnesberättelser så ta med dem till skolan. Vi fotograferar och kopierar dem.

Zlatan

Snart börjar VM i fotboll, det största någonsin. Klicka på rubriken och du kommer till en sida där du kan lyssna på lilla 7-åriga Frans som hyllar sin idol.

Vi ses! Ha det bra!
Hellen

Inga kommentarer: