måndag, februari 05, 2007

Vecka 6

Ge inte upp!

Det är lite uppförsbacke i skolan, vi behöver coaching nu, peppa eleverna hemma, ät vitaminrika apelsiner så att vi inte tappar studietempo/styrfart. Jag vet av erfarenhet att dessa veckor fram till sportlovet kan bli tunga men det kan också vara ett gynsamt studieklimat utan avbrott. Så kära föräldrar, supporta era ungdomar och titta i loggboken. Har du möjlighet är du alltid välkommen att vara med oss i skolan. Om det är något du/ni undrar över, ring till klassen/skriv i loggboken. Vi ringer också för vi vill att det skall gå bra för eleverna, det är nu vi tillsammans bygger framtiden.

SO
Vi läser Bibelns berättelser från Gamla Testamentet, skapelseberättelsen, om Adam och Eva och deras söner, Kain och Abel. På tisdag skall vi läsa om Abraham. Eleverna har till läxa att läsa i sina religionsböcker, kolla i loggböckerna och diskutera hemma.
Titta på förra veckans Bibellänk.

English
Här hittar du glosorna. Öva och träna och öva igen tills du vet, jag kan.

Vinterdag
Nästa vecka på onsdag är det vinteridrottsdag. Alla har fått hem papper så ni har gott om information. Det viktigaste är varma kläder och en en matig matsäck. Vi skall vara ute en hel dag i vinterkyla.

Till sist en mattelänk, öva multiplikationstabeller här.

mvh/Hellen

Inga kommentarer: