torsdag, september 21, 2006

Inför vecka 39

Hej igen!

Så har vi ett maktskifte i Sverige och vi får en borgerlig regering. Om folket i Sverige hade röstat likt eleverna på skolan hade vi haft Göran Persson kvar. I vårt skolval fick socialdemokraterna 46,3 % av rösterna, tätt följda av vänsterpartiet och miljöpartiet. Det är intressant att följa med i den politiska utvecklingen i riket. Eleverna är intresserade av rikspolitiken och skolpolitiken. Vi väntar med spänning vem som skall bli utbildningsminister. Det enda säkra är att Fredrik Reinfeldt blir statsminister.

Om läxor

Läxor som vi vet om i dagsläget är i so och hk. I so har eleverna läxa i arbetsboken till onsdag 27/9, uppgift 2 a, på sidan 13 samt på sidan 14 uppgifterna 3 och 4. Eleverna har antecknat i sina loggböcker.

English

Nu börjar vi på kapitel 3, ZOOR. Vårt rymdskepp har landat på planeten Zoor och du får möta nya utmaningar, nya övningar som förbättrar dina färdigheter i engelska. Klicka på länken.

Bio på fredag 29/9

På fredag skall vi gå på skolbio. Vi skall se "Livet är underbart" på Sture inne i stan. Vi åker från skolan 8.10. Vi samlas utanför tunnelbanan vid pressbyrån i centrum.

Sommaren fortsätter, passa på och njut av dessa sista sommardagar.

mvh/Hellen

Inga kommentarer: