måndag, april 24, 2006

vecka 17

Nu ser vi fram emot en ny skolvecka.

Musikmuséet på onsdag 2006-04-26

På onsdag den här veckan har vi bokat in ett besök på musikmuseét. Vi träffar eleverna 8.10 i Bredäng utanför pressbyrån. Killarna i klassen träffar vi på perrongen i Östermalstorg klockan 8.30. Vårt besök på muséet börjar klockan 9.00. Vi åker därifrån klockan 10.30 och äter lunch i skolan.

English

Klicka på länken som finns här på bloggen v. 16 (förra veckan) eller den som jag har epostat till er. Där finns nya övningar. Håll på tills du känner att nu kan jag dethär. Glosförhör till chapter 4, MURDER AGAIN, är på torsdag. Glosorna är på sidan 23, övningar hittar du ju även här på loggonline. Jag klistrar in länken till övningar även här .

AMG/EQ

Antimobbinggrupppen träffar våra elever idag. Nästa gång våra elever har samtal med antimobbinggruppen är på måndag den 8/5 på emotionell intelligens lektíonen 13.50.

PRAO

Våra 8:or är på prao vecka 18 och 19. Praon börjar tisdagen den 2. maj. Eleverna skall lämna telefonnummer till praoplatserna till oss i klassen så att vi kan komma överäns när det är lämpligt att besöka eleverna under praotiden.

Första maj

Då önskar jag er alla en trevlig Valborg och Första maj. Är det något ni undrar över är ni alltid välkomna att ta kontakt.
/Hellen

Inga kommentarer: