måndag, mars 20, 2006

Vecka 12

En ny arbetsvecka ligger framför oss. Tillsammans skall vi göra vårt bästa. Eleverna har fått hem tider för utvecklingssamtal, vi har också fått respons från er att de flesta kunde komma på planerade tider.

BIOLOGI

I biologi fortsätter vi att läsa om befruktningen och fostrets utveckling. Jag har beställt flera filmer från medioteket som vi kommer att titta på denna vecka och nästa vecka. Nästa ämnesområde i biologi är puberteten. Eleverna befinner sig i pubertet och vi vuxna har nog kanske glömt hur det var? Läxa till onsdagen är att läsa sida 66 i biologiboken och titta och läsa på de länkar som jag la ut för veckan.

ENGLISH

Det nya kapitlet heter "MURDER". Nu finns en videolänk och övningar. Klicka här och öva. Glosförhöret är på onsdag. Öva varje dag och du kommer att öka ditt ordförråd i engelska.

MATEMATIK

I matematik har eleverna individuella läxor. Dom flesta övar på tabellerna så att de automatiseras.

BOWLING

På torsdag ska vi bowla. Vi åker till Vårby Bow och bowlar en timme. Kanske att vi kan låna en videokamera i fantasifabriken och filma litet. Är det något som ni undrar över är det bara att slå en signal på telefon, 508 24 165 eller besöka oss i skolan. Ni är alltid välkomna till skolan.
/Hellen

Inga kommentarer: